Συνταγή: Παράσχου Κωνσταντινιά
Συνταγή: Παράσχου Κωνσταντινιά
Βάζουμε το κολοκύθι στην κατσαρόλα μαζί με το σιμιγδάλι, την σταφίδα, το καρύδι, τη ζάχαρη και το λάδι. Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά και τα βράζουμε για 10′. Ζυμώνουμε το αλεύρι με λίγο ξύδι και λάδι. Ανοίγουμε έξι (6) φύλλα και απλώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί, αλείφοντας ανάμεσα με λάδι. Βάζουμε το μείγμα και από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα. Τέλος, την κόβουμε κομματάκια και την ψήνουμε στο φούρνο στους 170 βαθμούς.
2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.