Τριαντάφυλλο γλυκό

Πλένουμε τα ροδοπέταλα καλά. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10′.
Συνταγή : Λιόλιου Θεανώ

Σύκο γλυκό

Μαζεύουμε τα σύκα πριν σποριάσουν (αρχές Μαΐου). Καθαρίζουμε τα σύκα και τα βάζουμε 1 – 2 ώρες στο ασβεστόνερο.
Συνταγή : Λιόλιου Θεανώ

Ρετσέλι γλυκό

Καθαρίζουμε την κολοκύθα. Την κόβουμε σε κομμάτια μακρόστενα και τα αφήνουμε για 24 ώρες μέσα στο ασβεστόνερο.
Συνταγή : Λιόλιου Θεανώ

Ντοματάκι γλυκό

Ζεματάμε και ξεφλουδίζουμε τα ντοματάκια. Καθαρίζουμε το κοτσανάκι, τρυπάμε λίγο το ντοματάκι και πιέζομαι λίγο να πέσουν…
Συνταγή : Λιόλιου Θεανώ

Κυδώνι Γλυκό

Το πιο παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού! Δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι! Πραγματικά, όσο στυφή και αδιάφορη είναι η γεύση τους…
Συνταγή : Λιόλιου Θεανώ

2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.