Όταν τελείωνε το παστάλιασμα του καπνού τέλη Ιανουαρίου…
Συνταγές: Γκίζη Χρυσούλα – Χαλέμη Στυλιανή
Σε μια κατσαρόλα βαθιά βάζουμε δύο ποτήρια ζάχαρη…
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ
Η τσιπούδα είναι ένα τοπικό γλυκό και συνήθιζαν, να το κάνουν στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου.
Το γλυκό αυτό το κάναμε συνήθως τις Απόκριες και την Πρωτοχρονιά. Ήταν το πιο καλό γλυκό
Κλασικό και αγαπημένο γλύκισμα που τρώγεται όλες τις ώρες της ημέρας.
Συνταγή: Μεσάικου – Μαρκοπούλου Ευαγγελία
Το ρεβανί είναι μία από εκείνες τις συνταγές που δεν υπάρχει περίπτωση…
Συνταγή: Τσέλιου – Δάνογλου Βέρα
Τη μουσταλευριά την έκαναν την εποχή του τρύγου.
Συνταγή: Πυρινή Θεονίτσα
Μπορεί η μηλόπιτα να γίνει και νηστίσιμη, εάν αντικαταστήσουμε…
Συνταγή: Μεσάικου-Μαρκοπούλου Ευαγγελία
Οι λαλαΐτες είναι ένα παλιό γλύκισμα το οποίο το πήγαιναν στις λεχώνες.
Συνταγή: Αναστασιάδου Βασιλική & Γρέδη Παναγιώτα
2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.