Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ
Σε μία κούπα βάζουμε το λάδι, το βιτάμ και τα χτυπάμε με το μίξερ. Μετά προσθέτουμε το χυμό του πορτοκαλιού, τη σόδα, το κονιάκ, την κανέλα, το γαρύφαλλο, το μπέικιν και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο – λίγο το αλεύρι ζυμώνοντας μέχρι να γίνει ζύμη μαλακή ώστε να πλάθεται. Τα κάνουμε ό,τι σχήμα θέλουμε. Τα τοποθετούμε σε ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου στον αέρα για 15′ περίπου
2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.