Η τσιπούδα είναι ένα τοπικό γλυκό και συνήθιζαν, να το κάνουν στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου.
«Καβουρμάς» κυριολεκτικά σημαίνει καβουρντισμένο. Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ
Πλένουμε καλά ταπεράκια και το βάζουμε στα μπουκάλια. Για να ωριμάσει …
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ
Το φαγητό αυτό το έτρωγαν οι χωρικοί στα χωράφια την ώρα της ξεκούρασης.
Συνταγή: Οικονόμου Αποστολίνα
Παλαιότερα οι οικογένειες ήταν μεγάλες, γι’ αυτό η νοικοκυρά ζύμωνε πολύ μεγάλες ποσότητες ψωμιού …
Συνταγή: Αναστασιάδου Βασιλική
Ζεματάμε και ξεφλουδίζουμε τα ντοματάκια. Καθαρίζουμε το κοτσανάκι, τρυπάμε λίγο το ντοματάκι και πιέζομαι λίγο να πέσουν…
Συνταγή : Λιόλιου Θεανώ
Το γλυκό αυτό παλιά σε περίοδο νηστείας το βάζαμε μέσα σε έαν πιάτο και το τρώγαμε βουτώντας το ψωμί.
Συνταγή :
2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.