2η Συνταγή
Για να κάνουμε την γέμιση πρώτα.
Πλένουμε το σουσάμι καλά και το καβουρντίζουμε χωρίς λάδι ανακατεύοντας για να μην καεί μέχρι να ροδίσει. Μετά το σπάσουμε στο μπλέντερ και το αναμειγνύομαι με την ζάχαρη, φρυγανιά και την κανέλα. Στη συνέχεια χωρίζουμε τα φύλλα σε δύο μέρη για να κάνουμε δύο ρολά. Στρώνουμε το φύλο, το βουτυρώνουμε και απλώνουμε τη γέμιση. Αυτό γίνεται μέχρι να εξαντληθούν τα φύλλα. Μετά το τυλίγουμε σε ρόλο και για να μην ανοίξει το φύλλο στην άκρη το βρέχουμε με λίγο νερό. Αφού γίνουν τα δύο ρολά, τα κόβουμε σε ροδέλες πάχους 2 εκατοστών. Αφού βουτυρώσουμε το ταψί αραδιάζουμε τα κομμάτια και με ένα πινέλο Τα αλείφουμε με λιωμένο Βιτάμ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς 15′ ανοιχτό και για άλλα 15′ σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο. Αφού κρυώσει το γλυκό, ετοιμάζουμε το σιρόπι. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και το βράζουμε για 15′ – 20′. Τέλος το ρίχνουμε ζεστό στο κρύο γλυκό.