Συνταγή: Σμύρη Μάρθα
Συνταγή: Σμύρη Μάρθα
Βάζουμε σε βάζο ή σε μπουκάλι, που κλείνει καλά, το ρόδι, τη ζάχαρη και το μοσχοκάρυδο. Κλείνουμε καλά το βάζο και το τοποθετούμε σε σκοτεινό και ζεστό μέρος για 20 περίπου ημέρες. Μετά από αυτό το διάστημα ανοίγουμε το βάζο και όταν διαπιστώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η ζύμωση και το ρόδι έχει μείνει λιωμένο, σουρώνουμε το μείγμα για να μείνει καθαρό, το βάζουμε σε καθαρό μπούκαλι και προσθέτουμε κονιάκ σε αναλογία 1:1, ανάλογα με το πόσο δυνατό θέλουμε να είναι.
2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.