Καθαρίζουμε καλά τα κρεμμυδάκια και τα πλένουμε. Τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Συνταγή: Καρύδα Βασιλική
Το φαγητό αυτό το κάνανε σε γάμους και βαφτίσια. Οι παλιές νοικοκυρές το μαγειρεύουν ακόμη και σήμερα. Συνταγή: Κυριακοπούλου Χρυσούλα
Το φαγητό αυτό παλαιότερα το μαγείρευαν και το πρόσφεραν στο γλέντι του γάμου.
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ
Βράζουμε το κρέας περίπου 45′. Σουρώνουμε το ζωμό από το κρέας και το κρατάμε.
Συνταγή: Λιούσα Βασιλική
Το φαγητό αυτό το έτρωγαν οι χωρικοί στα χωράφια την ώρα της ξεκούρασης.
Συνταγή: Οικονόμου Αποστολίνα
Το φαγητό αυτό συνήθιζαν να το συνοδεύουν με κόκκινο κρασί.
Συνταγές: Αναστασιάδου Μαρίκα -Λιόλιου Θεανώ
Όταν τελείωνε το παστάλιασμα του καπνού τέλη Ιανουαρίου…
Συνταγές: Γκίζη Χρυσούλα – Χαλέμη Στυλιανή
Σε μια κατσαρόλα βαθιά βάζουμε δύο ποτήρια ζάχαρη…
Συνταγή: Λιόλιου Θεανώ
Η τσιπούδα είναι ένα τοπικό γλυκό και συνήθιζαν, να το κάνουν στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου.
2017 © Τοπικές Παραδοσιακές Συνταγές - Design by Hyper WebHost.